Nyári táborJelentkezés nyári gyermektábor
 Jelentkezés nyári gyermektáborra
 
A pirossal jelölt mezőket ki kell tölteni!
Ezekre az információkra van szükség a nyári gyermektáborba való jelentkezés küldéséhez. A jelentkezés kitöltését követően az esetleges hiányosságokat a jelentkezési lap jelezni fogja.
Vissza
Jelentkezés nyári táborra egy hétre. Jelentkezés kitöltése egyhetes gyermektábor igénybe vételéhez. Jelentkezés nyelvi táborra online. Angol nyelvi tábor Német nyelvi tábor


A gyermek

nevem:
becenevem:
így szeretném, ha szólítanátok:
mobilszámom:
e-mail címem:
születési hely:
születési év:    hónap:    nap: 
lakcímem:
(irányítószám, település, utca, házszám)
TAJ-kártya számom:
diákigazolvány-számom:
tudok úszni:  igen   nem
 

Időpont

a választott tábor időpontja: 2012. július 1–6. (6–11 éves gyermekeknek)
  2012. július 8–13. (10 éves kortól)
  2012. július 15–20. (6–11 éves gyermekeknek)
  2012. július 22–27. (10 éves kortól)
 

A szülők

az édesanya/nevelőanya neve:
mobilszáma:
az édesapa/nevelőapa neve:
mobilszáma:
a szülők egyéb közlendője:
 

Befizetés

A jelentkezés elfogadásának feltétele a részvételi díj befizetése, vagy előlegként 50 % beérkezése a Bogát & Bonó Kft. bankszámlájára átutalással, vagy rózsaszín postai utalványon feladva.
Bankszámlaszám: Bogát & Bonó Kft. 10300002-10514932-49020011
A jelentkezés elfogadását minden esetben írásban visszaigazoljuk.
a visszaigazolást  e-mailben kérem
e-mail címem:
   faxon kérem
faxszámom:
   postai levélben kérem
címem:
 

Módosítás, lemondás

Lemondást a tábor kezdése előtt 14 nappal fogadunk el. Ebben az esetben az igazolt befizetett összeget visszafizetjük. Megbetegedés vagy programváltozás esetén másik időpontban biztosítunk helyet. A táborból az esetleges idő előtti távozásnál a tárgynapot követő napig a teljes összeget, a fennmaradó időre a díj 50 %-át számoljuk el. A tábor esetleges meghiúsulása esetén a befizetett összeget maradéktalanul visszautaljuk. Jogorvoslatnak, kártérítési igénynek helye nincs.
 

Felelősség

A táborba hozott eszközökért (mobiltelefon, zenelejátszó, fényképezőgép stb.) semmilyen felelősséget nem vállalunk. A tábor személyzete semmilyen sport- és egyéb balesetért nem felelős, ha az a táborozó hibájából történik. A balesetvédelmi szabályokat, a biztonságos eszközhasználati szabályokat, a felügyelők által szóban ismertetett szabályokat a táborozónak kötelező betartania saját maga és társai érdekében. A be nem tartás azonnali táborelhagyást von maga után. Ebben az esetben jogorvoslatnak, kártérítési igénynek helye nincs. A szülők kártérítési felelősséget vállalnak minden, egyértelműen a táborozó által okozott kárért.
 

Szülői engedély

engedélyezem, hogy gyermekem a táborban részt vegyen:  igen   nem
a tábor ideje alatt az élményfürdőzésen részt vehet:  igen   nem
a csúszdaparkot a szabályok betartása mellett használhatja:  igen   nem
 

Fontos tudnivalók

A programok lebonyolítása függ az időjárástól. A programokkal kapcsolatban a változtatás jogát fenntartjuk, a programok sorrendje változhat. Aki nem tud kerékpározni, nem gond, találunk megoldást rá, hogy a programokon részt tudjon venni.
Kérjük, a háziorvosi igazolást a gyermek hozza magával! Az igazolás az induláskor nem lehet 4 napnál régebbi. Az ezen az űrlapon elküldött jelentkezés is aláírt jelentkezésnek számít.
 

Adatkezelés

A jelentkezők személyes adatait csak a tábor lebonyolításához szükséges mértékben használjuk fel. Az adatokat harmadik fél részére nem adjuk ki. Adatkezelési azonosító: 020440002.
Ha kitölti és a mehet gombra kattintva elküldi az űrlapot, elfogadja a benne olvasható szabályokat, valamint hozzájárul az abban közölt adatainak a tábor lebonyolításához szükséges mértékű felhasználásához.